Juriy Longhi (IT)-  Bubblecirkus

 "Bubble Street Cirkus" een energieke show, waar de frisheid en de levendigheid van de spontaniteit samensmelten met de vertrouwen en het meesterschap die voortkomen uit meer dan 20 jaar ervaring.

Locatie 1 - 14u20 & 17u30

Duo Ka'ygua (P) - Pintorica

Acrobatie en kunst worden gecombineerd in een unieke show. Je ziet het schilderij vorm krijgen terwijl de artiest het beste van zichzelf geeft met acrobatie.

Locatie 2 - 16u & 19u

Ell Circo d'ell Fuego (B) - The great escape

 Annulatie door ziekte.

Locatie 5 

Ell Circo d'ell Fuego - Fantastic Flying Fuegos

 We nodigen het publiek uit in ons fantastisch vliegend universum. Onze dappere acrobaten tonen de meest spectaculaire kunsten en geven het publiek nadien de kans hen te vergezellen.

Locatie 4 - 16u40 & 19u50

Workshop trapeze - Ell Circo d'ell Fuego

Gedurende 4 uur  wisselen we spectaculaire demonstraties af met ‘luchtdopen’ voor iedereen die wil: kinderen, jongeren en volwassenen. Vanaf 10 jaar.

Locatie 4 - 14u20  & 17u30

Yasmin & Naaman (Is) - Two of a climb

Twee dappere klimmers gaan op reis om de top te bereiken! Verouderde kaarten, wilde dieren en zware tassen hebben twee verdwaalde types naar het podium geleid. Een acrobatiekshow vol gelach, grappen en fouten, waarin twee verschillende types een hoge paal beklimmen.

Locatie 5 - 16u30 & 19u20

Mencho Sosa (Ar) - Football show

 Argentinië is misschien het best bekend om hun vele voetballers van wereldklasse. Mencho Sosa is misschien minder bekend dan Messi en Maradona, maar hij is niettemin een echte ambachtsman. Hij is de enige die vijf voetballen tegelijk aankan!

Locatie 3 - 14u10 & 17u30

Circ Rodini ( B) - The amazing Katleen

In de nostalgische sfeer van een klassieke act begint de acrobate haar perfecte gracieuze routines met handstands en balanceerstunts. Een reeks blunders later leren we dat The Amazing Katleen ook maar een mens is, met ups en downs, maar gelukkig ook met een liefdevolle familie en publiek dat haar gewillig uit de nood helpt. Met wisselend succes slaagt ze er toch in om haar naam waardig te zijn. Een grappige ode aan old school circus, maar ook aan alle moeders die af en toe ploeteren.


Locatie 2 - 15u10 & 18u20