Juriy Longhi (IT)-  Bubblecirkus

 "Bubble Street Cirkus" een energieke show, waar de frisheid en de levendigheid van de spontaniteit samensmelten met de vertrouwen en het meesterschap die voortkomen uit meer dan 20 jaar ervaring.

Duo Ka'ygua (P) - Pintorica

Acrobatie en kunst worden gecombineerd in een unieke show. Je ziet het schilderij vorm krijgen terwijl de artiest het beste van zichzelf geeft met acrobatie.

Ell Circo d'ell Fuego (B) - The great escape

 Alles draait om twee personages: de ontsnappingskunstenaar en zijn assistent. Deze twee heren hebben zich laten inspireren door de grote Harry Houdini. Tijdens een hilarische circusvoorstelling voeren ze tot drie keer toe een onmogelijke ontsnapping uit. 

Ell Circo d'ell Fuego - Fantastic Flying Fuegos

 We nodigen het publiek uit in ons fantastisch vliegend universum. Onze dappere acrobaten tonen de meest spectaculaire kunsten en geven het publiek nadien de kans hen te vergezellen. 

Workshop trapeze - Ell Circo d'ell Fuego

Gedurende 4 uur  wisselen we spectaculaire demonstraties af met ‘luchtdopen’ voor iedereen die wil: kinderen, jongeren en volwassenen. Vanaf 10 jaar.

Yasmin & Naaman (Is) - Two of a climb

Twee dappere klimmers gaan op reis om de top te bereiken! Verouderde kaarten, wilde dieren en zware tassen hebben twee verdwaalde types naar het podium geleid. Een acrobatiekshow vol gelach, grappen en fouten, waarin twee verschillende types een hoge paal beklimmen.

Mencho Sosa (Ar) - Football show

 Argentinië is misschien het best bekend om hun vele voetballers van wereldklasse. Mencho Sosa is misschien minder bekend dan Messi en Maradona, maar hij is niettemin een echte ambachtsman. Hij is de enige die vijf voetballen tegelijk aankan! 

Circ Rodini ( B) - The amazing Katleen

Dit is een artieste van eigen bodem (Rotselaar). De manier waarop zij haar lichaam controleert en in bochten wringt, is absoluut fantastisch. Haar act betovert door haar verrassende eenvoud en poëzie.