Stevie Wheels (Ca)- Wheels Bike Show

Stevie Wheels is een komische fietskoerier die een show geeft waarin hij fietsstunts en komedie combineert voor een publiek van alle leeftijden.


Tobia Circus (It) - Equilibrium Tremens

Tobia Circus presenteert een vernieuwende show waarin gewone bezems ons leiden in de absurde wereld van Philip Sutil, een dunne en lenige heer die van dansen houdt.

Compagnie Zalataï (Fr,Ua) - Bal(les)

Bal(les) is ontstaan uit de ontmoeting van 2 kunstenaars. De een is vooral acrobaat en de ander is duidelijk een jongleur ... 2 karakters die spelen en elkaar benaderen via hun respectievelijke talen. Bal(les) is een poëtische en ontroerende voorstelling.


15Feet6 (Be) - Les Patineurs

 Iet Belgische circusgezelschap 15Feet6 gaat  de strijd aan met elkaar, hun publiek en hun rolschaatsen. Een klein cirkelvormig podiumpje transformeert tijdens Theaterfestival Boulevard in een heus stadion, waarin uitgevochten wordt wie de beste rolschaatser is.


Zinzi & Evertjan (Nl) - The show must go on

Een voorstelling vol onvervalst enthousiasme, partneracrobatie, humor en live muziek.
Poging na poging, van miskleun tot bijna succes blijven beide artiesten het beste van zichzelf geven.
Cie Balance-toi (Be) - Trois têtes et un chapeau

Drie gepassioneerde performers lanceren zichzelf in de ring, swingend en zwaaiend, gedreven door hun verlangen om je hun meest adembenemende trucs te laten zien! En als de dingen niet volgens plan lijken te gaan, maak je dan geen zorgen en geniet !.


Cie Sur Mesure (Be) - Barrière

Vier kunstenaars komen samen om hun passie te beleven, waarbij ze zich onderwerpen aan een eeuwenoude barrière. Met absurde humor en speelsheid krijgt een toevallig circus vorm op een live gespeelde sound-track.

Zeepbellen Cie (Be) - initiatie & stelten

De zeepbellen Cie belooft visuele meesterwerkjes met reuze zeepbellen. Er loopt een zeepbellen mand rond op stelten die boven je hoofd reuze zeepbellen maakt. Daarnaast is er een initiatie waar iedereen zelf reuze zeepbellen kan leren maken.

Workshop circustechnieken

maandag 19 augustus, 13u-16u

Een workshop circustechnieken met Circus in beweging in sporthal horizon, locatie 7.
Kinderen van 5 tot 12 jaar, deelname gratis
Inschrijven verplicht via [email protected] of 02 582 05 01