Nationale loterij

 De Nationale Loterij staat voor verantwoord spelplezier. Kies uit ons aanbod trekkingsspellen, krasbiljetten of speel online een van onze e-games. Succes! 

Testo NV

 Testo is werldwijd marktleider in de productie en distrubutie van meetinstrumenten en systemen. Professionele meetoplossingen voor bijna elke toepassing. 

Cast bikes & motors

CastBikes&Motors. Onderhoud, herstellingen en verkoop van Fietsen, E-bikes, racefietsen, mountainbikes en allerlei fietsaccessoires.

Immo Van Middelem

 Of u nu verkoper, koper, verhuurder of huurder bent, iedereen heeft zijn eigen verhaal en eigen verwachtingen. Elk project is uniek en verdient daarom een unieke aanpak. Immo Van Middelem gaat altijd voor de perfecte klik met uw unieke verhaal.

De Meuter

De Meuter Grondwerken en Afbraakwerken uit Ternat. Experts in grondwerken en afbraakwerken: van afbraak tot verwerking, alles in eigen beheer! 

Eetkroeg Manu

 Eetkroeg Manu, waar gezellig eten en een pintje drinken hand in hand gaan!

Van Weyenbergh Asse

Uw Peugeot garage die u verder helpt met uw mobiliteit. Ontdek alle nieuwste modellen in hun toonzaal in Asse.

Verbeken Patrick BVBA

 Wij hebben een jarenlange ervaring in het plaatsen van verwarming, sanitair en luchtbehandeling. 

Bandencentrale Verleyzen

Bandenstation Verleyzen Ternat blinkt uit door de service en uitmuntende kwaliteit aan de scherpste prijzen.

MdF Mobility

Uw vertrouwde partner voor al uw mobiliteits en assistentie-aanvragen.

Bouwcenter De Marie

 Uw Specialist in Bouwmaterialen, Doe Het Zelf Materiaal, Sierschouwen en Natuursteen, Voor de doe-het-zelver en de professional.

Château Vini

 Châteaux Vini is een wijnwinkel waar zowel de leek, de kenner als de professioneel terecht kan om wijn, bubbels en mediterrane specialiteiten te kopen. 

AD Delhaize Ternat

Welkom bij AD Delhaize Ternat. Ontdek alle nieuwigheden, promo's en leuke weetjes van jouw favoriete winkel via volgende link.

ABC Drukkerij

 ABC Drukkerij drukt al meer dan 100 jaar alles op papier. Uw drukwerk wordt gedrukt op hoge-rendementsmachines die de grootste opdrachten aan kunnen of op onze digitale drukpersen voor kleine oplages. Na het drukken volgt de gewenste afwerking.

Horta - Van Rossem

Ontdek bij Horta Ternat tuinmeubelen, barbecues, voeding en verzorgingsproducten voor dieren en tuin.

E.S.D.V bvba

 U kan ons inschakelen voor depannages, een grote diversiteit aan elektriciteitswerken, alle sanitaire installaties voor zowel nieuwbouw als renovaties 

Wielerpetjes.be

 Het populairste petje van Vlaanderen. Een wielerpet nodig voor publicitaire doeleinden? Petten uit voorraad gedrukt en verzonden binnen de 2 werkdagen.  

Affligem Café Ternat

Affligem café is 5/7 open dit voor een hapje en een drankje, ook in de zomer kan u genieten van hun aangenaam terras. 

Eclair NV

 Alle taarten, gebak, eclairs en andere zoetigheden die in de Carrefour-winkels worden verkocht, worden door de medewerkers van ‘Eclair’ gemaakt en dragen dus het label “Made in Belgium”.

Cornelis Fencing

  Cornelis Fencing - ism In Out Solutions - is een aannemer in terreinbeveiliging en toegangscontrole. 

Commaprint

Drukkerij uit Diest

KBC bank & verzekeringen - Dekerf & Partners - La Donna - Uitvaartverzorging Arijsok - Affligem Café - Interieur LIN - Kamiel - Café Sint-Anneke - Afbraakwerken Lemaire - bakkerij Val Ternat - Technical - Carrosserie Feniks